CTI Inductive Medical Cleanroom -ohjainsauva

  16.04.2018

Puhtaissa huoneissa ja lääketieteellisissä ympäristöissä CTI Electronicsin miniatyyppiset lääkinnälliset joystickit ovat luotettavia ja kestäviä tuotteita, jotka ovat saatavilla kaikkialla maailmassa.

CTI julkisti ensimmäisen kerran uuden paryleenipäällystetyn Medical Joysticks -linjansa vuonna 2015 suunnittelemalla niitä tartuntatautien leviämisen vähentämiseksi.

Tavoitteena terveydenhuollon henkilökunnan ja potilaiden terveellisempi ja turvallisempi toiminta saavutettiin luomalla tuotteita, jotka kestävät toistuvaa hygieenistä puhdistusta, desinfiointia tai sterilointia.

Se koostuu vain kolmesta liikkuvasta osasta: akselista, jousijohdosta ja jousesta. Nämä komponentit voidaan helposti desinfioida infektioita ja viruksia vastaan, ja niillä on läpäisemätön molekyylisuojaus biohajoavilta aineilta.

Koska paryleenipäällyste levitetään kaasuna, se tunkeutuu 0,01 mm: n kapeisiin tiloihin varmistaen erittäin parhaan ohutkalvon mukaisen pinnoitteen. Nämä lääkinnälliset joystickit kestävät tärinää, iskua, suuria EMI / RFI-tasoja, kosteutta, sieniä ja suihkeita.

CTI F-sarja käyttää induktiivista käämien anturiteknologiaa - mikä tarkoittaa, että muiden ohjaussautojen tekniikoiden heikentymisongelmat vältetään. Niitä voidaan käyttää lämpötiloissa -40 ° C - + 80 ° C, ja ne täyttävät ilmailu-, lääketieteelliset ja sotilaalliset standardit.

Induktiiviset anturit ovat suosittu valinta nopeuden ja asennon mittaamiseen vaikeimmissa ympäristöissä. Niissä käytetty tekniikka havaittiin ensin tutkija Michael Faraday 1830-luvulla - ja hänen löydöksensä muodostivat perustan moderneille sähkömoottoreille ja induktiivisille antureille, joita käytämme tänään.

Niiden toiminta ei vaikuta lämpötilaan, sähköisten koskettimien siirtämiseen, kosteuteen ja ulkopuolisiin epäpuhtauksiin - joten kun turvallisuus ja luotettavuus ovat ratkaisevia, löydät usein induktiiviset anturit jatkuvasti.

Aiemmin melko suurta teknologiaa, nykyaikaisten painettujen piirilevyjen ja digitaalisen elektroniikan kehittyminen on antanut induktiivisen käämien anturitekniikan pääsemään tyylikkään uuden vaiheen viime vuosina.

Lääketieteellinen joystick on suunniteltu pitkäaikaiseen kestävyyteen, 10 + miljoonaan jaksoon, 100 000+ tuntiin, odotettuun 10 vuoden elämään luotettavalla palvelulla ja huolettomalla ylläpidolla. "Drifting" ei ole koskaan ongelma - käämien käämien suhde pysyy vakiona. Kumpikaan ei ole potentiometrin joystickin tai hallin vaikutuksen joystikseihin liittyvä kuluminen. Saatavilla on yksi- tai kaksiakseliset vaihtoehdot, ja tuote voidaan räätälöidä omaan käyttöösi.

Joystickit sopivat lääketieteellisiin ympäristöihin, mukaan lukien kirurgiset teatterit, tehohoitoyksiköt, onnettomuudet ja hätäyksiköt sekä hammaslääkärit. Niitä voidaan käyttää myös puhtaissa huoneissa, kuten farmaseuttisissa laboratorioissa, ja ne voivat auttaa elintarviketeollisuudessa ja ilmailu- ja avaruusteollisuudessa.

Puhdastilan joystickin valitseminen edellyttää asianmukaista käsitystä siitä, miten tuotetta käytetään ja missä ympäristössä se istuu. Nexus Componentsilla meillä on kokemusta ja tietämystä, jotta voit valita juuri oikean kokoonpanon tarpeidesi mukaan.

CTI Electronics Corporation on johtava teollisuustietokoneiden oheislaitteiden valmistaja Yhdysvalloissa. Tuotteet vaihtelevat näppäimistöistä, joystickista, ratapallosta, operaattorina käytettäviksi syöttölaitteiksi, hiiren osoittimiksi tai liikeohjauslaitteiksi, jotka on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä ympäristöissä.


CTI Medical Joystick täällä:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/CTI%20OEM%20Inductive%20Medical%20Cleanroom%20Joysticks%20-%20F1000-N2W%20Series